Opel знову випускатиме спорткари з шильдиком GSe

Opel знову випускатиме спорткари з шильдиком GSe

14 вересня 2022
0

Компанія Opel повідомила про перезапуск суббренду GSe, під яким випускатимуть спортивні моделі. Але якщо раніше ця абревіатура розшифровувалась як Grand Sport Einspritzung (Grand Sport Injection), то тепер літери мають інше значення.

Відтепер GSe - це Grand Sport electric, тобто цей шильдик отримають електрифіковані спортивні машини. Власне, відповідний анонс виробник зробив ще у травні минулого року, але тепер показав нову емблему, якою позначатимуть «динамічні автомобілі, що дарують задоволення від водіння». Майбутнім покупцям обіцяють спортивні елементи дизайну, особливі налаштування шасі та багате стандартне оснащення.

Opel вже не раз казав, що вся його європейська лінійка буде повністю електрифікована до 2024 року, а ще через чотири роки в ній зовсім не залишиться машин з ДВЗ, але якою буде перша GSe-модель, поки не зізнається. При цьому підтверджено, що до середини десятиліття на ринок повернеться модель Manta у вигляді електрокросовера.

Електромобілем стане й наступна Insignia, причому вона також перейде на кросоверний формфактор. Крім того, цього літа ми чули, що «заряджена» версія з’явиться у хетчбека Astra-e, який поки що знаходиться в розробці.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація