Opel зробив крихітний фургон із 8-сильним мотором

Opel зробив крихітний фургон із 8-сильним мотором

24 березня 2022
1

Сімейство компактних електрокарів Opel Rocks-e розростається: до пасажирської версії, представленої влітку минулого року, приєднався вантажний Rocks-e Cargo. Об'єм вантажного відсіку машини складає 400 літрів. На одному заряді батареї ємністю 5,5 кіловат-години електромобіль проїжджає скромні 75 кілометрів, проте його головною перевагою називають маневреність – радіус розвороту 2,4-метрового фургона становить лише 7,2 метра.

Rocks-e Cargo ідеально підійде для доставки піци, ліків та малогабаритних посилок містом, вважають в Opel. Замість пасажирського крісла в салоні обладнаний вантажний відсік, який відокремлений від місця водія перегородкою. У салоні передбачені різні заглиблення, кишеньки, сітки та ремені для фіксації багажу.

Завантаження та вивантаження здійснюються через пасажирські двері, а сам вантажний відсік трансформується за допомогою регульованої підлоги – це дозволяє розділити простір на дві частини. Корисне навантаження становить 140 кілограмів, а максимальна довжина вантажів може сягати 1,2 метра.

Rocks-e Cargo комплектується 8-сильним електромотором, який дозволяє електрокару розвивати швидкість до 45 кілометрів на годину. У комплект входить провід довжиною три метри (на повну зарядку від побутової мережі піде три години), а до списку стандартного оснащення включено світлодіодні фари. За доплату можна замовити версію з панорамним дахом, що є незвичайним для вантажного автомобіля.

Першими ринками для моделі стануть Німеччина та Нідерланди, де вона з'явиться наприкінці 2022 року. Ціни поки що не оголошені.

Джерело: Stellantis

Обговорення новини

deavy  

Це той самий Citronёn AMI

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація