Опубліковано нові зображення та подробиці про Volkswagen T-Roc 2025

Опубліковано нові зображення та подробиці про Volkswagen T-Roc 2025

10 червня 2024
0

Стали відомі подробиці про друге покоління компактного кросовера від Volkswagen. Повідомляється, що модель отримає дизайн, натхненний Tiguan, новий головний екран інформаційно-розважальної системи та електрифіковані силові агрегати від Golf.

Нещодавно шпигуни Carscoops помітили тестовий прототип Volkswagen T-Roc другого покоління. Як повідомляється, новинка запозичить елементи дизайну від Volkswagen Tiguan, такі як світлова смуга, що поєднує матричні фари IQ.Light, іншу решітку радіатора та вигнутий капот.

Хромована лінія вздовж боків також присутня, проте тепер кросовер має дещо інакші крила та колісні арки. Задня частина отримала нові ліхтарі та дещо агресивніший дизайн бампера.

У салоні новий T-Roc отримає 12,9-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи з вбудованим штучним інтелектом.

Подейкують, що Volkswagen прагне покращити задоволення від водіння завдяки внутрішньому освітленню, якісним матеріалам оздоблення, системі допомоги при паркуванні та покращеній шумоізоляції.

Ймовірно, новий T-Roc буде пропонуватися з двигунами, що використовуються в оновленому Volkswagen Golf, і пропонуватиметься як з шестиступеневою «механікою», так і з семиступеневим автоматом. Повний привід буде доступний як опція. Також повідомляється, що виробництво моделі T-Roc Cabriolet буде припинено. Очікується, що нову генерацію T-Roc презентують наприкінці цього року або на початку наступного.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація