Опубліковано офіційні зображення Zeekr Mix

Опубліковано офіційні зображення Zeekr Mix

23 березня 2024
0

Підконтрольний Geely бренд Zeekr опублікував офіційні зображення свого новітнього автомобіля - Zeekr Mix. Над екстер'єром мінівена працював виходець із Bentley Штефан Зілафф, а взагалі машину розробляли з 2021 року. Зовні Mix схожий із седаном Zeekr 007.

Найцікавіше в Zeekr Mix зовсім не довгий світлодіодний екран Zeekr Stargate, на який можна виводити різні зображення і написи, а... колісна база. За довжини всього лише 4688 мм (приблизно як у Nissan X-Trail T32) колісна база сягає 3008 мм - як у новітньої Toyota Alphard. На внутрішній простір Zeekr Mix працюють колеса, максимально зсунуті до кутів кузова, а також тягова батарея, розміщена в базі.

Zeekr Mix отримає комбіновані двері (передні відчиняються, задні від'їжджають назад), а також крісла, які можна повернути на 180°.

Машина п'ятимісна, але в майбутньому очікується поява шестимісного варіанту (два ряди по три людини в кожному). Наразі автомобіль сертифіковано з єдиною силовою установкою - електромотором потужністю 421 к.с. на задній осі. Але очікується і повнопривідний варіант Zeekr Mix.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація