Опубліковано патентні фото нового електричного кросовера Great Wall

Опубліковано патентні фото нового електричного кросовера Great Wall

27 вересня 2023
0

 

Кросовер Saloon від Great Wall Motor розсекретили на патентних зображеннях. Новинку запропонують у версіях з електричною силовою установкою або на водні. Про це розповіли на сайті CarNewsChina.

На патентних зображеннях можна розгледіти екстер'єр і частину інтер'єру нового кросовера. Спереду розташовані великі вертикальні фари, які з'єднані світлодіодною смугою.

Ззаду з'явиться незвичайна оптика, яка розділена на кілька елементів. На кузові буде безліч декоративних вставок.

У передній частині кросовера буде встановлено два лідари. Також на передніх крилах розташовані камери. Довжина новинки становитиме близько 5200 мм, а колісна база - 3200 мм.

В інтер'єрі встановлять величезний горизонтальний дисплей. Він об'єднає в собі панель приладів та інформаційно-розважальний екран.

Салон кросовера матиме шість або сім посадкових місць залежно від версії. На задньому ряду сидінь з'являться підставки для ніг.

За чутками, новинка отримає силову установку на паливних елементах. Вона дасть змогу забезпечити запас ходу до 840 км.

Також кросовер запропонують з електричною силовою установкою потужністю 550 к.с. Запас ходу становитиме понад 800 км на одному заряді.

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції внесло велику китайську приватну автомобілебудівну компанію Great Wall Motor до переліку міжнародних спонсорів війни. Компанія виробляє та продає автомобілі під власними брендами, такими як GWM, Haval, WEY, TANK, POER, ORA.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація