Опубліковано перші офіційні фото Lancia Ypsilon 2024

Опубліковано перші офіційні фото Lancia Ypsilon 2024

02 лютого 2024
0

Опубліковано перші офіційні фото Lancia Ypsilon четвертого покоління. Хетчбек В-класу презентують 14 лютого, і він стане первістком у цілком новому сімействі моделей італійського бренду. Його подробиці розкрили на сайті Lancia.

Нова Lancia Ypsilon позиціонується як преміальна модель В-класу. Це означає, що її конкурентами будуть Audi A1 та Mini Cooper.

Дизайн Lancia Ypsilon вийшов досить нестандартним, причому особливо авангардно виглядає передня частина на кшталт концепт-кара Lancia Pu + Ra HPE. Ручки задніх дверей заховані у стійках даху, також привертають увагу великі круглі ліхтарі.

У салоні на передній панелі встановлено два дисплеї. Привертає увагу велика кругла полиця з бездротовою зарядкою для смартфона. На фото потрапила версія Limited Edition Cassina із оздобленням салону велюром. Випустять 1906 таких авто, адже саме 1906 року заснували Lancia.

Хетчбек Lancia Ypsilon 2024 є близьким родичем Peugeot 208, Opel Corsa та Jeep Avenger, адже використовує ту саму платформу Stellantis CMP та силові установки.

Електромобіль Lancia Ypsilon отримає 156-сильний двигун і батарею на 54 кВт?год, а його запас ходу складе 403 км. Також запропонують гібрид з 1,2-літровим бензиновим турбомотором та 48-вольтною «м'якою» установкою.

Джерело: Фокус
Фото: Lancia

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація