Опубліковано перші подробиці про Subaru BRZ tS 2024 року

Опубліковано перші подробиці про Subaru BRZ tS 2024 року

25 липня 2023
0

Минулого вікенду на Subiefest California дебютував «різкіший та цілеспрямованіший» Subaru BRZ. Для «гарячого» купе повернули суфікс «tS», який використовувався у першому поколінні моделі. Технічні подробиці про «дводверку» компанія не надала, але деякі попередні специфікації є на американському сайті компанії. Зокрема, вказано комплект гальм Brembo із золотими супортами.

Також відомо, що підвіска BRZ tS налаштована спеціалістами STI. Зі слів тих, кому вдалося побачити автомобіль, купе оснащено амортизаторами Hitachi. Тоді як оновлений Toyota GR86 отримав Performance Pack із амортизаторами Sachs. Він включений до стандартної комплектації Trueno Edition, як і гальма Brembo. BRZ tS дещо відрізняється зовні та у салоні, а доповнюють образ нові 18,0-дюймові колісні диски.

За деякими даними, новий tS буде стандартною версією, а не спеціальним випуском з обмеженим тиражем, як це було з попередником. Автомобіль запропонують у тій самій кузовній палітрі з шильдиками «tS» та червоним логотипом BRZ у кутах фар.

Більш детальна інформація про Subaru BRZ tS 2024 року очікується найближчим часом. Тоді стане відомий цінник нової топової версії спорткару.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація