Опубліковано подробиці про новий Audi A6 Avant e-tron

Опубліковано подробиці про новий Audi A6 Avant e-tron

23 січня 2024
0

Наступне покоління Audi A6 переходить на повністю електричну трансмісію. Що стосується універсала, то його з сімейства моделі компанія прибирати не стала, навіть при врахуванні популярності кросоверів.

Новинка неодноразово потрапляла у поле зору фотошпигунів. Саме на основі цих знімків незалежні дизайнери склали рендер моделі. Ним поділилося видання Carscoops. Серійна версія електромобіля, яка отримає індекс А7, візуально майже повністю повторить концепт. Він отримає фірмову решітку Audi «Singleframe», матричні світлодіодні фари, основні блоки яких розташовані внизу, а ДХО - вгорі, широкий атлетичний капот і великі повітрозабірники.

Динамічний бічний профіль зберіг плавні переходи, а сильно нахилена D-стійка робить e-tron Avant більш схожим на хетчбек, ніж універсал. Вікна серійної версії авто не безрамкові, як у концепта, а цифрові дзеркала заднього виду, швидше за все, стануть опцією.

Універсал отримає просторий п'ятимісний салон із плоскою підлогою. Очікується, що дизайн кабіни буде виконано у стилі Q6 e-tron. У його оснащення увійде величезний вигнутий екран, який поєднає цифрову приладову панель, мультимедійну систему і дисплей для переднього пасажира. Також будуть проекційний дисплей доповненої реальності та динамічне навколишнє освітлення.

Відомо, що в основу нового Ауді A6/А7 Avant e-tron ляже платформа Premium Platform Electric VW Group. Модель запропонують з одним та двома електромоторами. Базовою стане версія потужністю 469 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Запас ходу на одному заряді до 700 км.

Основним конкурентом новинки від Audi є майбутній BMW i5 Touring. Її презентацію заплановано на весну поточного року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація