Опубликованы первые изображения нового Dacia Sandero

Опубликованы первые изображения нового Dacia Sandero

10 березня 2020
9

Румынское подразделение компании Renault – Dacia – работает над созданием новых Logan и Sandero уже более семи лет. Третья генерация этих автомобилей должна появиться в 2021 году.

На днях в интернете появились первые изображения одной из этих моделей – нового хэтчбека Sandero. На заглавном фото представлена обычная версия этой модели, а на рендере ниже – его “внедорожная” версия Stepway.

Судя по выложенным снимкам, 5-дверка получит новый фирменный дизайн Dacia, который уже был опробован в новом Duster. Внешний облик «Сандеро» станет более агрессивным за счет другого рельефа капота, новой решетки радиатора и другой оптики.

Что касается версии Sandero Stepway, то она внешне выглядит шире, чем нынешняя генерация этой модели.

Техническая сторона как нового Sandero, так и Logan, пока держится в секрете, но можно предположить, то автомобили сменят платформу на «тележку» CMF-B, известную по пятой генерации Renault Clio. С другой архитектурой обновится и линейка двигателей. Агрегат 0,9 TCe, вероятно, уступит место более новым TCS 100 и TCe 100, которыми комплектуется новый Clio. Не исключено появление мотора TCe 130.

Джерело: Daily-motor.ru
Фото: Autoweek.nl

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ябадабаду  

Гадкий утенок немного оперился.

+2-10ВІДПОВІСТИ  
Vitaliy Bondik  

наконец то нормальные дверные ручки ))))

+15ВІДПОВІСТИ  
Psyx666  

на машину хоть похоже

+2-3ВІДПОВІСТИ  
Sergiy Dickhtjar  

Psyx666, дійсно, дивіться, з часом взагалі автомобілем стане!

+1-2ВІДПОВІСТИ  
Docent_1982  

Судячи з окремих саркастичних коментів, таке враження , що в Україні всі на нових Мерседесах і Аудіо їздять! Дачія нормальні бюджетні авто за доступну ціну. Особливо в порівнянні з ВАЗ!

+16-1ВІДПОВІСТИ  
Ігор Сидяга  

Docent_1982, 100%. А ще є хтось в Україні хто купить новий ВАЗ?! Хіба дебіл повний

+2-1ВІДПОВІСТИ  
kuzment  

Ігор Сидяга, виходячи із того скільки проголосувало за Зеленського - дибілів 73%, а значить куплять ВАЗ

-5ВІДПОВІСТИ  
Dmitry07  

Корма один в один від renault kwid, такої собі глобальної моделі А класу. Тобто думаю що платформу візьмуть не стару B0, а від kwida але напевне розтягнуть до B класу.

+1ВІДПОВІСТИ  
b.i.s.  

Одного дня мсьє Жюль сидів за столом в своєму кабінеті та відверто нудьгував. Поряд зі стіною моніторів на столі стояла розпочата пляшка Божолє 2019 року, на тарілці лежав шматок козячого сиру, міазми якого могли вбити навіть муху, навіть в сусідньому кабінеті, а на моніторах красувалася модель Sandero. Ну як красувалася... Це й було головною причиною нудьги мсьє Жюля. З одного боку треба було зробити щось, що було дуже схоже на поточний дизайн лінійки Рено, а з іншого - не повторюватися. Але що б не робив Жюль, в нього виходив або Каджар, або Дастер. Дід Дедлайн стукався в двері, а з ним й неминуче приходила думка, що скоро в мсьє дизайнера не буде ані Божолє, ані козячої хімічної зброї, хоча й непоганої на смак. Треба було швидко прийняти рішення... Мсьє Жюль швиденько додав припухлостей на передні крила та двері, поміняв профіль штампування на дверях, скруглив там, скруглив сям, та вже почав шукати файл з дизайном Каджара, щоб звідти скопіювати фари, як його наче блискавка пронизала думка, яка змогла прорватися крізь алкогольний туман. Поль! Нещодавно його друг, мсьє Поль, намалював вельми непогані фари в своєму новому проекті Kwid! Через пів години мсьє Жюль їхав додому, наспівуючи веселенький мотив місцевої шансон'єтти ZAZ під назвою Je vuex. Новий світовий шедевр дизайну було прийнято його босом, мсьє Зарулем. Світ буде в черговий раз здивований та, що найважливіше для вельми амбітного дизайнера Жюля, шокований. А ще буде премія, на яку можна буде купити Божолє вже набагато витриманішого... аж 2017 року!

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація