Опубліковано рендери найсучаснішого кросовера від Chery

Опубліковано рендери найсучаснішого кросовера від Chery

30 липня 2022
0

Китайське джерело опублікувало рендери найсучаснішого кросовера Chery під суббрендом Exeed. Як повідомляється, виробництво стартує на днях, але продажі, зважаючи на все, почнуться не скоро. Немає даних ні про силову установку (картинки натякають на електромобіль або як мінімум гібрид, але поки що підтвердження цих даних немає), але є зображення, що демонструють і інтер'єр, і екстер'єр.

Зовні перспективний флагман Exeed виглядає цікаво та динамічно, особливо вдалося оформлення передньої фронтальної частини зі складним малюнком денних ходових вогнів і ближнього світла. Розміщений між вузькими фарами напис теж підсвічується. Задня частина оформлена спокійніше, але також цілком сучасно. Привертають увагу дзеркала, точніше - те, що замість них - камери.

Інтер'єр оформлений елегантно, а кермо нагадує формою кермо в авто Mercedes-Benz. У топовій версії обіцяний великий вигнутий дисплей з діагоналлю 24,6 дюйми, в базовій версії будуть два роздільні дисплеї з діагоналлю 12,3 дюйми.

Автомобіль обіцяє бути дуже розумним усередині. Так, він сам визначатиме власника і підганятиме під нього положення сидіння та дзеркал, а кліматична система сама активуватиме підігрів сидінь виходячи з температурних та погодних умов. Обіцяна і система автономного водіння з лідаром (він явно встановлений по центру даху спереду, над лобовим склом) та камерами, а також різного роду помічники.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація