Оренда авто в Car-rent.ua - швидко, просто, надійно!

29 жовтня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Оренда авто - послуга, яка з кожним роком набуває все більшої популярності. І це не дивно, адже в час, коли кожна хвилина на рахунку, важливо мати в своєму розпорядженні автомобіль для зручного та ефективного пересування містом та за його межами.

Car-rent.ua надає послуги з 2018 року, і за цей час зарекомендувала себе як надійну та клієнтоорієнтовану компанію з прозорими умовами прокату авто. Крім того, сервіс пропонує найприємніші ціни та радує своїх клієнтів постійними акційними пропозиціями та знижками!

Car-rent.ua - оренда авто для будь-яких потреб

Насправді, орендувати машину в Києві проблем не складе, адже компаній, котрі надають такі послуги, немало.

В Car-rent же можна не просто взяти напрокат авто недорого,але при цьому не хвилюватися за наявність якихось підводних каменів в договорі оренди, справність автомобіля, страховку, умови повернення тощо.

Компанія надає авто в тимчасове користування на абсолютно прозорих умовах, забезпечуючи регулярний технічний огляд машин та повне страхування КАСКО на випадок ДТП.

Автопарк компанії Car rent дозволяє підібрати автомобіль для будь-яких потреб:

  • робочої чи приватної поїздки містом;
  • ділової зустрічі з бізнес-партнерами;
  • подорожі з сім'єю чи великою компанією по Україні;
  • проведення урочистих подій, наприклад весіль чи випускних вечорів;
  • організації фотосесій чи зйомки рекламних відеосюжетів;
  • переїздів чи перевезення багажу;
  • зустрічі родичів, колег, друзів в аеропортах чи вокзалах;
  • здійснення екскурсійних поїздок по визначних місцях України тощо.

Крім цього, часто клієнти беруть напрокат автомобіль через несправність власного, адже важко відмовитися від комфорту, особливо враховуючи ситуацію в Києві з регулярними повітряними тривогами, що супроводжуються зупиненням міського транспорту та висадженням пасажирів, заторами на дорогах, розповсюдженням різних інфекційних захворювань в місцях масового скупчення людей.

Також доволі популярною причиною оренди є бажання влаштувати тест-драйв бажаної марки авто перед її покупкою. І Car-rent.ua надає таку можливість, адже орендувати автомобіль можна навіть на 1 день!

Автопарк Car-rent має автомобілі різного класу та торгових марок. Але всі їх об'єднує 100% справність, повне страхування КАСКО, останні роки випуску та бездоганний зовнішній вигляд.

В автопарку компанії представлені як моделі економ-класу, так і бізнес та преміум-класу.

Ознайомитися зі всіма автомобілями, які доступні для оренди, можна перейшовши на сайт Car-rent.ua за посиланням: https://car-rent.ua.

Орендувати авто недорого - можливо!

Не дивлячись на надзвичайно напружену ситуацію в країні через війну, Car-rent.ua стабільно працює задля задоволення потреб клієнтів, збереження робочих місць своїх працівників та підтримання економічної ситуації в цілому!

Розуміючи, що в цей нелегкий час потрібно підтримувати один одного, компанія не підвищує ціни на свої послуги, натомість, регулярно пропонує різні марки авто в рамках акційної пропозиції на найвигідніших по місту умовах! Саме тут можна орендувати бюджетне авто як на один день, так і на місяць та довше!

Всі співробітники Кар рент люблять свою справу, захоплюються автомобілями та щиро радіють, коли нові клієнти повертаються до них знову і знову!

Підписуйтеся на сторінку компанії в Інстаграм: https://instagram.com/car_rent.ua та будьте завжди в курсі вигідних акцій та супер-пропозицій як для кількаденної, так і для довготривалої оренди авто!

Джерело: Car-rent.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація