ОСЦПВ в Україні: як і де купити?

ОСЦПВ в Україні: як і де купити?

13 липня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Плануєш сідати за кермо - купи поліс ОСЦПВ. Так, це важливо, адже до цього нас зобов'язує держава. Автоцивілка належить до обов'язкових видів страхування, які захищають нашу цивільно-правову відповідальність перед іншими учасниками дорожнього руху.

Але погодьтеся, не всі водії купують поліс, щоб забезпечити гарантії відшкодування потерпілій стороні. Хтось керується принципом: «Нехай лежить, щоб поліція не чіплялася». Однак важливість цієї страховки ми розуміємо лише тоді, коли самі отримуємо збитки внаслідок ДТП. І в такому випадку самостійна оплата ремонту може вдарити по кишені. Тому на цій страховці заощаджувати не варто.

Вибираючи страховку, керуйтеся трьома «золотими» принципами від водіїв із досвідом: ціна, якість та репутація. Це основні чинники, що формують довіру клієнтів до страховиків.

Щодо ціни. Пам'ятайте, що заощадивши на страховці сьогодні, ви можете витратити в кілька разів більше грошей завтра. Вартість страховки не повинна бути надто низькою і не має бути надто високою. Вибирайте золоту середину. Готуйтеся до того, що за якісні послуги потрібно сплачувати. Також враховуйте ціновий показник, вказаний на сайті Моторного (транспортного) страхового бюро України, яке регулює вартість цього виду страхування. При розрахунку ціни поліса враховується така інформація:

  • тип транспортного засобу;
  • місце реєстрації власника автомобіля;
  • сфера використання авто;
  • період експлуатації авто.

Деякі страховики пропонують обчислити ціну страховки на їхньому сайті, що дозволяє швидко і зручно отримати потрібну інформацію.

Якість - те, за що ми платимо. Навіть вигідні умови договору страхування можуть знецінитись через низький рівень обслуговування. Часто на сайтах з відгуками можна помітити чимало коментарів, що послуги надавалися занадто довго або персонал був неввічливий. Такі деталі формують негативне ставлення до страховиків. Тому ознайомтеся з рекомендаціями інших людей, щоб не потрапити в пастку марних надій про хороший сервіс.

У цьому контексті можете звернути увагу на бонуси, які пропонує компанія. Хтось може пропонувати знижку за оформлення на сайті, хтось у подарунок надає послуги технічного асистансу, а хтось дарує все одразу. Така щедрість страховиків, безперечно, є «зеленим світлом» для оформлення страховки.

І головне - репутація. Це найголовніше, що має привертати увагу всіх, хто страхує свою відповідальність. Діяльність компанії має бути прозорою та документально підтвердженою. Без наявності потрібних ліцензій у страховика, ваш поліс може просто виявитися звичайним папірцем, який не має жодної цінності.

Прикладом надійної страхової компанії є VUSO, яка понад 20 років працює на українському ринку страхування. Наразі компанія налічує 32 представництва у різних містах України.

VUSO має рейтинг «uaAA» фінансової стійкості та володіє 50 ліцензіями, з яких 34 - на добровільні види страхування та 16 - на обов'язкові. Вже кілька років поспіль компанія виборює першість як страховик-онлайн. VUSO здобула нагороди від Національної премії Insurance TOP у номінації «Лідер зі страхування туристів за кількістю укладених договорів», «Страховик-онлайн», «Страхування без кордонів», «Автостраховик року - КАСКО", «Автостраховик року - ОСАЦВ» за версією журналу «Бізнес».

Джерело: VUSO

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація