Pagani підтвердила роботу над електричним суперкаром

Pagani підтвердила роботу над електричним суперкаром

24 липня 2022
0

Засновник італійського виробника ексклюзивних суперкарів Гораціо Пагані не виключив виходу найближчими роками нової моделі під брендом Pagani, яка отримає електричну силову установку. Незважаючи на те, що поки технології не дозволяють марці зробити електромобіль, що відповідає всім її вимогам, у компанії не закривають цю сторінку та працюють над електричною силовою установкою. А паралельно із цим розвивають проекти і з бензиновим двигуном V12 у своїй основі.

За інформацією видання Autocar, Гораціо Пагані заявив, що випущені малим тиражем суперкари з двигуном внутрішнього згоряння здійснюють мінімальний негативний вплив на глобальний клімат з урахуванням того, що 90% енергії виробляється без використання відновлюваних джерел.

Крім того, характеристики електромоторів у Pagani вважають надмірними, а масу батарей - несумісною зі спортивними машинами. Створити електросуперкар масою 1300 кілограмів у компанії вважають просто неможливим.

Потім, правда, Пагані у розмові з Inside EVs Argentina уточнив матеріал Autocar. За словами голови Pagani, британські журналісти передали його слова некоректно і з 2018 року італійська марка працює над електромобілем, але жоден дилер чи покупець не виявив до нього жодного інтересу. У результаті проект залишився актуальним, але поки що не отримує розвитку через відсутність електромоторів та акумуляторів, які б відповідали запитам компанії.

Джерело: Inside EVs Argentina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація