Pagani показав перше офіційне зображення нового суперкара

Pagani показав перше офіційне зображення нового суперкара

24 травня 2022
0

Компанія Pagani продовжує підігрівати інтерес до своєї третьої моделі, що прийде на зміну Huayra. Цього разу марка опублікувала новий тизер, де продемонструвала силует майбутньої новинки під індексом C10, а також підтвердила дату прем'єри - 12 вересня. Перші клієнти отримають нові автомобілі, вартість яких складе близько трьох мільйонів євро наступного року.

На опублікованому зображенні продемонстрували силует Pagani C10, виготовлений у темних тонах. На кадрі можна розглянути традиційний для дизайну компанії ліхтар кабіни, а також розвинені крила. Крім того, у суперкара відсутнє заднє антикрило. Очікується, що нова модель матиме унікальні деталі. Наприклад, відомо, що автомобіль обладнають чотирма патрубками вихлопної системи, розташованими в центрі корми.

За чутками, берлінетта отримає шестилітровий бензиновий V12 із парою турбін від Mercedes-AMG, віддача якого складе понад 800 кінських сил. Комплектувати агрегат будуть як механічною, так і роботизованою трансмісіями. Прем'єра третьої моделі бренду відбудеться у Мілані 12 вересня 2022 року. Загалом італійські фахівці випустять близько 300 екземплярів, вартість яких складе щонайменше три мільйони євро.

Джерело: Pagani

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація