Pagani представить останній екземпляр суперкара Zonda

Pagani представить останній екземпляр суперкара Zonda

12 серпня 2024
0

16 серпня 2024 року на щорічному заході The Quail, який є частиною Автомобільного тижня в Монтереї, Каліфорнія, відбудеться довгоочікуваний публічний дебют останнього суперкара Pagani Zonda під назвою Arrivederci. Цей автомобіль, який стане 140-м і фінальним екземпляром моделі Zonda, є унікальним і символізує завершення епохи цієї легендарної серії суперкарів.

Власник автомобіля, американський інвестор і колекціонер Кріс Сінгх, підтвердив, що чекав на цей момент протягом 12 років. Хоча основне виробництво Zonda завершилося у 2011 році, окремі спеціальні версії автомобіля продовжували випускатися за замовленнями клієнтів протягом багатьох років.

Прощальний родстер Zonda Arrivederci буде вирізнятися унікальним дизайном, включаючи спеціально створене антикрило в стилі Zonda JC та колісні диски, частково натхнені дизайном від Huayra BC. Хоча офіційних даних про двигун немає, є велика ймовірність, що Zonda Arrivederci буде оснащена 7,3-літровим атмосферним V12 від Mercedes-AMG, який видає 760 кінських сил та 780 Нм крутного моменту - аналогічно моделям 760 серії.

Показ цього суперкара стане символічним завершенням історії Pagani Zonda, яка назавжди залишиться однією з найвизначніших і найпопулярніших моделей у світі суперкарів.

Джерело: MMR
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація