Перемагаючи технологіями: в червні бренд HAVAL продемонстрував зростання

13 липня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Початок літа позначився для бренду HAVAL в Україні двома важливими подіями. По-перше, в Україні відбувся офіційний старт продажів довгоочікуваних моделей HAVAL H6 третього покоління та HAVAL JOLION, які демонструють абсолютно новий технологічний рівень та зміцнюють імідж HAVAL як інтелектуального SUV-эксперту. По-друге, бренд відзначив 3-ю річницю на українському ринку, продемонструвавши основні технологічні та організаційні зміни, які допомогли HAVAL здійснити стрибок у майбутнє автомобілів.

Символічно, що результати продажів автомобілів HAVAL у червні продемонстрували зростання +61% у порівнянні з травнем та + 38% порівняно з аналогічним періодом минулого року, що свідчить про подальший розвиток бренду та підвищення прихильності до SUV-марки з Піднебесної.

«З кожним роком довіра клієнтів до бренду HAVAL зростає, а його технологічна сила зміцнюється. Позитивна динаміка продажів автомобілів HAVAL в Україні, яка спостерігається третій рік поспіль, сприяє тому, що про бренд дізнається все більша кількість українців, проте саме завдяки новим смарт-технологіям автомобілі HAVAL стають справжнім магнітом для поціновувачів інновацій. Завдяки технологічним перевагам автомобілів HAVAL ми можемо з впевненістю сказати, що бути власником HAVAL – це не лише про вміння бути сучасним та довіряти своєму смаку, а й про вміння бути першим. – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії-імпортера автомобілів HAVAL та Great Wall в Україні.

Поява H6 третього покоління та HAVAL JOLION в дилерській мережі створила нову хвилю зацікавленості у моделях бренду та вплинула на активізацію продажів HAVAL у червні. Варто зазначити, що саме Н6 третього покоління спричинив феноменальний ажіотаж, адже новинку почали замовляти та розкуповувати ще до появи в автосалонах.

«Поєднуючи в собі найсучасніші опції, Н6 третього покоління уособлює стрибок у майбутнє автомобілів. Як перша глобальна стратегічна модель GWM, Н6 третього покоління змінює свідомість користувачів та привносить у автомобільну індустрію нову культуру інтелектуальних технологій та користувацького досвіду. – розповідає Борис Ткаленко. Нова модель застосовує систему екстреного гальмування у різноманітних сценаріях, вміє автоматично паркуватися та розпізнає дорожні знаки. Всебічний захист та автономне водіння рівня L2 перетворюють Н6 у справжній гаджет, який знаходиться на крок попереду інших. Своїм прикладом HAVAL показує, що вміння перемагати технологіями – це новий фундамент для досягнення успіху в сучасну автомобільну епоху.»

Втілюючи інтелектуальну мобільність, Н6 третього покоління перетворює процес водіння у сенсаційний досвід, який дарує відчуття потужного драйву та заряджає життєвою енергією. За кермом нового Н6 Вас очікують неймовірні емоції, технологічні здивування та неперевершені враження від інноваційного автономного водіння рівня L2.

Нагадуємо, що до 31 серпня 2021 року Н6 третього покоління можна замовити у виробництві із вигодою 30 000 грн.* При покупці автомобіля HAVAL Ви отримаєте гарантію від виробника 5 років або 100 тис. км пробігу, а також 6 років гарантії на кузов. Дізнатись більше інформації про автомобілі HAVAL Ви зможете на офіційному сайті haval-ukraine.com або у дилера у Вашому регіоні.

* Під вигодою 30 000 грн. мається на увазі різниця в розмірі 30 000 грн. між регулярною ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка встановлена на день придбання автомобіля, і спеціальної ціною на модель HAVAL H6 нового покоління, яка діє за умови попереднього замовлення автомобіля у виробництві і здійснення передоплати в розмірі від 30% вартості автомобіля. Термін поставки автомобіля становить до 120 днів. Пропозиція діє з 01.03. по 31.08.2021 року в офіційній дилерській мережі HAVAL. Перелік і контакти дилерських центрів HAVAL Ви знайдете за посиланням. Деталі пропозиції уточнюйте у менеджерів в автосалоні.

Отримуйте більше інформації про Акції та Знижки на Автомобілі та Сервіс на Telegram-каналі і Facebook наших партнерів.

«Нова енергія України» «Нова енергія України»

Автосалон «Нова енергія України» – офіційний дилер автомобільних марок HAVAL і Great Wall в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Нова енергія України

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація