Перероблений у Maybach мінівен Mercedes-Benz Vito продали за $181000

Перероблений у Maybach мінівен Mercedes-Benz Vito продали за $181000

26 грудня 2022
0

У США на сайті Bring а Trailer продали унікальний мінівен Mercedes-Benz Metris (українцям він відомий під назвою Vito). Покупець виклав за фальшивий Maybach 181 тисячу доларів, що можна порівняти з ціною нового справжнього Mercedes-Maybach S-Class.

Тюнери доклали максимум зусиль і змінили уживаний автомобіль 2021 року випуску з пробігом 2253 км до невпізнанності. Він отримав модернізовану оптику, хромовану решітку радіатора з вертикальними ламелями, інший бампер з широким повітрозабірником і шильдик Maybach на капоті. Ще можна відзначити 19-дюймові поліровані колісні диски із центральними ковпаками Maybach.

На кормі встановили нові світлодіодні ліхтарі, зроблений на замовлення бампер з фальшивими здвоєними патрубками вихлопної системи, схожими на ті, що використовуються в інших моделях з лінійки Mercedes. Також з'явився характерний напис та значок. Пофарбували мінівен у білий відтінок, а бічні вікна затонували.

Інтер'єр мінівен виглядає ще більш розкішно, ніж його екстер'єр. У кабіні встановлені нові сидіння з електрорегулюванням, підігрівом та вентиляцією, оздоблення яких виконане з білої перфорованої шкіри з червоними вставками. У другого та третього ряду крісел є відкидні спинки, висувні підставки для ніг та функція масажу.

У оснащення авто включили величезний сенсорний екран, який поєднує в собі цифрову панель приладів і нову мультимедійну систему. Також з’явився двозонний клімат-контроль, камера кругового огляду, широкоформатний екран та додаткові сенсорні екрани для пасажирів другого та третього рядів, шторки з електроприводом та фонове підсвічування.

Міняти силову установку мінівену тюнери не стали. Під його капотом залишився стандартний 2,0-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 208 к.с. і 350 Нм крутильного моменту, який пов’язаний з автоматичною коробкою передач 9G-Tronic і системою заднього приводу. Змін по шасі також немає. Тобто підвіска у автомобіля, як і раніше, пружинна без пневмостійок і адаптивних амортизаторів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація