Переваги покупки комерційного транспорту онлайн

Переваги покупки комерційного транспорту онлайн

15 листопада 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Сучасний темп ведення бізнесу змушує приймати велику кількість рішень якнайшвидше. Приділяти надто багато часу аналізу просто неможливо, оскільки в такому разі його не залишиться на інші виробничі процеси. З огляду на це купівля комерційного транспорту частіше відбувається віддалено, адже на відстані можна провести операцію швидше. Попри деякі підводні камені такий підхід все ж таки вигідний у довгостроковому періоді, через що його використовує велика кількість компаній. Але для того, щоб убезпечити себе при проведенні угод онлайн, необхідно звертатися тільки до перевірених сервісів, одним з яких є міжнародний інтернет-портал autoline.ua, авторитетний онлайн-майданчик з продажу різноманітної комерційної техніки.

Портал Autoline вже понад 19 років працює у цій сфері та, крім України, має представництва й в інших країнах, що дозволяє користувачам купувати та продавати техніку не тільки в межах своєї країни, а й за кордон.

Яким може бути комерційний транспорт

До комерційного транспорту належать машини та механізми, призначені в першу чергу для виконання робіт, пов'язаних із веденням бізнесу або прямого заробітку на наданні послуг.

Найбільш популярними представниками цієї категорії транспортних засобів, які представлені на Autoline, є:

  1. Малотоннажні та середньотонажні вантажні автомобілі, вантажні мікроавтобуси, за допомогою яких здійснюється перевезення товарів.
  2. Автобуси призначені для перевезення великої кількості пасажирів.

Оскільки компанії постійно оновлюють автопарки з різних причин, придбання такого транспорту на вторинному ринку є звичним. Завдяки невисоким цінам навіть молоді компанії можуть дозволити собі техніку, яка дасть можливість збільшити прибуток. Однак при покупці на онлайн-майданчику слід виявити певну обережність.

Як убезпечити дистанційні угоди

Головним мінусом віддаленого придбання комерційного транспорту та спецтехніки є неможливість оцінити їхній стан або провести тест-драйв. Фотографії на маркетплейсі часом можуть надавати не стовідсоткову інформацію, оскільки більшість продавців уміло підбирають потрібні ракурси, аби техніка здавалася привабливою.

Щоб не відправляти у відрядження співробітника, можна самостійно провести перевірку за допомогою чек-листа:

  1. Вік комерційного транспортного засобу. Така техніка виставляється на продаж великими компаніями, які оновлюють парк після гарантії. Тому варто порівняти дату випуску та гарантійний термін. Якщо все сходиться, з високою ймовірністю машина в чудовому стані.
  2. Наявність сервісної документації. На час дії гарантії обслуговувати транспортний засіб можна лише в авторизованих сервісних центрах. У документах надана інформація про операції, які були проведені при обслуговуванні, що дозволяє розуміти рівень навантаження техніки та її зношування.
  3. Продаж від імені компанії. Якщо специфічний транспорт продає приватна особа, це привід задуматися, адже, швидше за все, вона є перекупником. У такому разі дізнатися подробиці про техніку буде складніше.

Також рекомендуємо ознайомитись з порадами з безпеки, які представлені на сайті Autoline.ua. Однією з цілей даного порталу є зробити купівлю та продаж техніки в інтернеті максимально безпечними як для продавця, так і для покупця.

Зрештою, якщо всі ці заходи здаються недостатніми, можна звернутися за допомогою до незалежного оцінювача. Він зможе проаналізувати стан та надати інформацію про доцільність купівлі конкретної одиниці техніки на інтернет-порталі. Послуги таких людей коштують дешевше, ніж відрядження для власних співробітників, тому віддалена покупка комерційного транспорту залишається вигідною за будь-яких умов.

Джерело: Autoline

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація