Переваги використання GPS-моніторингу

Переваги використання GPS-моніторингу

24 червня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Кожній компанії, на балансі якої є автопарк, потрібна GPS-система моніторингу. Це ефективний інструмент контролю, що дозволяє швидко виявити проблеми логістики та знайти шляхи їх вирішення. Докладно про те, чим супутникові системи стеження можуть бути корисними для бізнесу, - говоримо сьогодні.

Навіщо потрібний GPS-моніторинг

Зазвичай головний мотив для встановлення GPS-моніторингу - бажання керівництва відстежувати рух транспорту в режимі онлайн. Причому мова може йти про різні транспортні засоби:

  • автомобілі служб доставки;
  • таксі;
  • міський транспорт;
  • сільськогосподарську техніку;
  • кур'єрські мотоцикли тощо.

Встановлюючи маячок, керівник компанії прагне запобігти несанкціонованому використанню службового транспорту. А в результаті отримує набагато більше. Система GPS-моніторингу допомагає вибудовувати оптимальні маршрути, знижуючи таким чином транспортні витрати. Коли водій знає, що його роботу контролюють, він суворо дотримується швидкісного режиму, що мінімізує ризик ДТП. І навіть якщо автомобіль буде викрадено, трекер дозволить швидко його відшукати.

Переваги GPS-моніторингу для бізнесу

Крім покращення дисципліни в команді, встановлення GPS-систем моніторингу на транспорт компанії приносить безліч інших бонусів:

  • зростає ефективність використання транспортних засобів;
  • знижуються витрати на обслуговування техніки;
  • виключаються перевитрата пального та його розкрадання;
  • завдяки контролю за швидкісним режимом, зменшується кількість штрафів, знижується аварійність;
  • підвищується рівень безпеки водія, пасажирів, вантажу;
  • сповільнюється зношеність автомобілів.

За бажання встановлення обладнання можна не афішувати. Крихітні маячки можна непомітно прикріпити на днищі автомобіля, сховати у дверях, салоні або під капотом. Такі пристрої не потребують складного налаштування - користувачу достатньо встановити додаток на свій телефон або ноутбук.

Де можна замовити систему моніторингу транспорту

Придбати GPS-трекер сьогодні можна всюди: на авторинках, в офлайн-магазинах, на маркетплейсах. Деякі автолюбителі навіть замовляють доставку маячків з китайських майданчиків типу АліЕкспрес.

Обираючи продавця, важливо розуміти, що трекер не іграшка. На кону безпека автомобіля. Тому навіть невеликі маячки для особистого використання краще купувати у спеціалізованому магазині, де на товар видається гарантія.

Якщо система моніторингу потрібна бізнесу, є сенс безпосередньо зв'язатися з виробником. Справа в розширених потребах підприємств: операторам часто важливо не лише бачити місце розташування транспорту, а й контролювати кількість зупинок, заправок, рівень пального в баку, фіксувати безліч інших показників. Все це можливо при правильному підборі та монтажі обладнання, грамотному налаштуванні програмного забезпечення.

Компанія СКТ «Глобус» - лідер у сфері GPS-моніторингу

В Україні повний комплекс послуг із розробки систем моніторингу, програмного забезпечення, встановлення трекерів та їх обслуговування виконує компанія СКТ «Глобус». Підприємство вже відзначило 15-річний ювілей. І за цей час допомогло понад 30 тисячам клієнтів оптимізувати витрати.

Коли весь виробничий цикл виконується однією компанією, ризик некоректної роботи устаткування зведений до мінімуму. А встановлення датчиків професійною бригадою гарантує точність даних, що отримує користувач.

Джерело: СКТ «Глобус»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація