Перший кросовер Ferrari за ніч розкупили на рік уперед

Перший кросовер Ferrari за ніч розкупили на рік уперед

15 вересня 2022
1

Попит на новий Ferrari Purosangue перевищив усі очікування. Буквально першої ночі після презентації кросовер розкупили на рік уперед. Про це повідомляє сайт Automotive News Europe.

Перший кросовер Ferrari надійде у виробництво з початку наступного року, проте замовити його можна вже зараз. Незважаючи на високу вартість - 390 000 євро - модель розкуповують як гарячі пиріжки. У Ferrari вже закривають прийом замовлень на 2023 рік.

Слід зазначити, що Ferrari Purosangue не буде масовим - щороку збиратимуть приблизно по 3000 авто. По-перше, італійська компанія просто не має вільних виробничих потужностей, а, по-друге, у Ferrari хочуть зберегти ексклюзивність моделі. Модель планують випускати 4-5 років, тобто зберуть 12-15 тисяч машин.

Нагадаємо, що новий Ferrari Purosangue 2023 є найпотужнішим і найшвидшим кросовером у світі. Він оснащений високооборотним 6,5-літровим V12 на 725 к.с. і здатний розігнатися до 100 км/год за 3,3 с та розвинути швидкість понад 310 км/год.

Кросовер Ferrari Purosangue відрізняється нестандартним дизайном з оригінальними дверцятами. У нього просторий чотиримісний салон і місткий 473-літровий багажник.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Aльфа  

Красою екстер'єр не здивував .

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація