Перший електромобіль Ferrari дебютує вже наступного року

Перший електромобіль Ferrari дебютує вже наступного року

19 липня 2024
0

Компанія Ferrari представить свій перший електромобіль до кінця 2025 року. Інформації про нього наразі небагато, і, ймовірно, так буде залишатися до його дебюту. Тим часом італійський автовиробник дав нові та дещо розпливчасті обіцянки своїм клієнтам щодо того, чого їм слід очікувати від нового електромобіля.

Генеральний директор Ferrari Бенедетто Вінья повідомив Autocar, що прототипи електромобілів уже пройшли «кілька тисяч кілометрів» випробувань та запевнив, що «коли ми будемо робити електромобілі, ми будемо виробляти їх правильно». Він назвав водіїв-випробувачів автомобіля своїми «першими клієнтами», які їздили на багатьох автомобілях і можуть легко порівняти електромобіль з іншими. За словами Вінья, люди купують Ferrari не заради чогось конкретного - вони купують його, щоб розважитися.

Частиною цієї розваги буде фірмовий звук, основний атрибут Ferrari, який радикально зміниться з його першим електромобілем. На початку цього року Вінья зазначив, що електромобілі Ferrari матимуть унікальні «звукові підписи».

Вінья також додав, що попит клієнтів визначатиме, які силові агрегати встановлюватимуть на свої суперкари - ДВЗ, гібридні чи електричні.

Керівник компанії також не підтвердив останні повідомлення про те, що перший електромобіль бренду коштуватиме 500 000 доларів, назвавши ціну новинки «сюрпризом». Відомо, що електромобіль від Ferrari офіційно надійде в продаж у 2026 році.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація