Перший електричний Rolls-Royce пофарбували у колір рідкісного мінералу

Перший електричний Rolls-Royce пофарбували у колір рідкісного мінералу

26 квітня 2023
0

На автосалоні в Шанхаї компанія Rolls-Royce показала електричне купе Spectre у новому двокольоровому забарвленні. Для капота, даху та стійок машини використовували сірий Gunmetal. А для панелей нижче за підвіконну лінію - колір Morganite, названий на честь рідкісного різновиду мінералу берила з домішкою марганцю. Відтінок, створений відділенням Bespoke, являє собою щось середнє між ліловим та темно-рожевим.

Втім, здивувати виставковий екземпляр Specte зміг не лише забарвленням. Так, його двері прикрасили дерев'яними панелями «Канадель», названими на честь однойменного містечка у Франції. Їх виготовляють із цілісних шматків і встановлюють чітко під кутом в 55 градусів, що викликає у тих, хто перебуває в салоні, відчуття постійного руху. Сидіння купе обшили білою шкірою Grace White з червоними акцентами Ardent Red та монограмами RR з рожевими вставками Peony Pink. Накладка на передній панелі - це «Тудорський дуб» з відкритими порами.

Купе Spectre - духовний спадкоємець Phantom Coupe та заміна фастбеку Wraith. Електрокар першим отримав електронну архітектуру «децентралізованого інтелекту», а потужність його силової установки склала 430 кіловат (585 к.с.) і 900 Нм крутного моменту. Цифри неостаточні - точніші будуть у другому кварталі 2023 року. З місця до ста електричне суперкупе розганяється за 4,5 секунди (Ghost - 4,8 c, Phantom - 5,3 c), дальність ходу - 520 кілометрів за циклом WLTP.

Джерело: Мотор
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація