Перший електрифікований Porsche 911 показали до презентації

Перший електрифікований Porsche 911 показали до презентації

13 травня 2024
1

Оприлюднено перші офіційні фото Porsche 911 2024. Оновлену версію знаменитого спорткара презентують 28 травня. Про це повідомляється на офіційному сайті Porsche.

На світлинах показали новий Porsche 911 під час тестів у Дубаї та на його околицях. Купе не надто змінилося зовні - у нього інші бампери та оптика. Крім того, доступний опційний аеропакет зі зміненим обвісом та фіксованим антикрилом.

Салон Porsche 911 2024 на фото не показали. Його повинні оновити в стилі електричних Taycan та Macan.

Найважливішою ж зміною стане перший в історії гібрид Porsche 911. Технологію для моделі розробляли із 2010 року. Очікується, що гібридною установкою доповнять стандартну опозитну шістку.

Поки інформації про гібрид Porsche 911 небагато - невідомо навіть, чи це буде окрема версія, чи електрифікують усю лінійку моделі.

Заявлено лише, що така модифікація не лише економічніша, але й на 8,7 с швидша на Нюрбургрингу, аніж 450-сильний Porsche 911 Carrera S - вона проїхала коло за 7 хвилин 16,9 секунди.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Fighting Falcon  

Все непорозуміння виникло через те, що на початку було безапеляційне твердження, що МХ-5 веселіше управляється, а потім уточнено і виявилося, що веселіше воно для конкретної людини. Це, наприклад, як із розряду того, що комусь немає нічого кращого за велосипед. Людина просто ділиться своїми автобіагрофічними враженнями. А я ось теж щойно смачно попив кави, дуже сподобалося, почухав за вухом, ліг на бік і стало незрівнянно веселіше. Перейдемо в обговореннях на форумі до побутової площини домогосподарок за особистими відчуттями. У кого ще якісь відчуття від життя?

+2-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація