Перший Fisker Ocean доставлено замовнику

Перший Fisker Ocean доставлено замовнику

12 травня 2023
0

Компанія Fisker передала перший кросовер Ocean власнику. Ним виявився автомобіль зі стартової серії One Launch Edition кольору Great White з чорними 22,0-дюймовими легкосплавними колісними дисками AirGlider. Салон кольору морської хвилі обладнаний сидіннями, оздобленими білою алькантарою. На жаль, фотографій інтер'єру автомобіля компанія не опублікувала.

Передача відбулася приблизно через шість місяців після початку виробництва Fisker Ocean на заводі Magna Steyr у Граці, Австрія. Автомобіль власнику вручив генеральний директор Генрік Фіскер. Передача відбулася у дилерському центрі в Копенгагені невдовзі після того, як голова компанії взяв участь у Nordic EV Summit 2023 у Норвегії. Виступаючи на заході, Фіскер сказав, що його компанія продовжує просувати плани випуску автомобіля з нульовим викидами вуглецю до 2027 року.

У березні Fisker Ocean пройшов сертифікацію у Європі. Запас ходу кросовера у модифікації Ocean Extreme складає 707 км у вимірювальному циклі WLTP. Таким чином, «Океан» офіційно став найдальнобійнішим електрокросовером на європейському ринку. Для порівняння, BMW iX xDrive50 проїжджає на одному заряді батареї 612 км.

Нещодавно у Fisker заявили, що разом з Ample розробляють змінний акумулятор для Ocean. Перші зразки будуть готові до першого кварталу 2024 року. Це дозволить компанії запропонувати клієнтам програму заміни батареї. У Fisker вважають, що ця послуга користуватиметься популярністю серед таксистів.

Замовникам Fisker Ocean зі США доведеться зачекати на свої автомобілі трохи довше. Місцеве виробництво кросовера планують розпочати у період з кінця травня до липня.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація