Перший «зелений» Ferrari «ревітиме» так само, як і бензинові моделі

Перший «зелений» Ferrari «ревітиме» так само, як і бензинові моделі

20 березня 2024
0

Генеральний директор Ferrari Бенедетто Вінья пообіцяв, що майбутні електромобілі компанії будуть видавати такий звук двигуна, як і бензинові моделі.

Ferrari планує випустити свій перший повністю електричний автомобіль в останньому кварталі 2025 року, а вже в червні відкриє новий виробничий майданчик у Маранелло (Італія) для виробництва електродвигунів, акумуляторних блоків та силових інверторів.

Ferrari прогнозує, що до 2026 року близько 60% її продажів припадатиме на чисті електричні та гібридні автомобілі, прагнучи зайняти частку ринку за рахунок серії високопродуктивних електричних суперкарів.

Вігнер заявив на каналі CNBC, що компанія продовжить приділяти особливу увагу потужності, дизайну та досвіду водіння у своїй лінійці електромобілів, наполягаючи на тому, що електромобілі не є повністю безшумними.

Хоча типова електрична трансмісія майже безшумна, інженери Ferrari розробляють «звукові підписи» для своїх електромобілів, щоб імітувати характерний рев бензинових двигунів, які приводили в рух її спортивні автомобілі з 1947 року.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація