Peugeot представила скутер-кросовер для міста та бездоріжжя

Peugeot представила скутер-кросовер для міста та бездоріжжя

13 листопада 2022
0

Чутки про появу позашляхового скутера в модельній лінійці Peugeot Motocycles ходили давно. Тепер компанія представила свій Peugeot XP400 офіційно.

Скутер-кросовер Peugeot XP400 випускатиметься у двох версіях: «асфальтовий» Allure та позашляховий GT. XP400 Allure оснащується легкосплавними дисками, тоді як GT хизується колесами зі спицями. Самі колеса при цьому дуже серйозної розмірності: 17 дюймів спереду та 15 ззаду - точнісінько як у засновника класу скутерів-кросоверів Honda X-ADV. Обидві версії скутера «взуті» у безкамерні шини подвійного призначення.

Двигун, підвіски та пластикове оперення в обох варіантів виконання однакові. 400-кубовий одноциліндровий двигун потужністю 36,7 к.с. знайомий по триколісному Peugeot Metropolis. Непогано, але це в півтора раза менше ніж у Honda X-ADV, при цьому обидва апарати можна порівняти по масі - Peugeot XP400 важить 231 кг. Підвіски виконані явно з оглядкою на Honda: спереду у XP400 встановлений солідний «перекрут» з ходом колеса 140 мм, ззаду - розташований горизонтально моноамортизатор. Гальма на рівні: переднє колесо зупиняє два радіальні супорти, антиблокувальна система гальм входить до стандартної комплектації.

У Peugeot XP400 два багажні відділення: одне розташоване під сидінням водія, інше під пасажирським. Як і належить сучасному апарату, Peugeot XP400 щедро оснащений електронікою. Функції панелі приладів виконує великий повноколірний TFT-дисплей діагоналлю 5 дюймів, скутер також оснащений USB-портом для зарядки гаджетів.

Peugeot XP400 Allure буде доступний у зеленому кольорі, у версії GT можна буде два варіанти на вибір - білий та сірий. У салонах дилерів новинка з'явиться вже на початку наступного року.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація