Пікап Ford F-150 Raptor відтворили з дерева

Пікап Ford F-150 Raptor відтворили з дерева

15 серпня 2023
0

Умілець з В'єтнаму Туонг Ван Дао створив дерев'яну копію зарядженого пікапа Ford F-150 Raptor. Він може їздити самостійно, а також відкривати капот і багажник. Відео опублікували на YouTube-каналі ND - Woodworking Art.

Майстер відтворив пікап із дерева для свого тестя. Він використовував старий велосипед як повсякденний транспорт, тому чоловік вирішив створити дешеве та практичне авто самостійно.

Туонг Ван Дао часто створює різні транспортні засоби з дерева. Його роботи вирізняються великою увагою до деталей і точністю опрацювання.

Усе починається зі створення сталевого шасі. Умілець додав пружини, які роблять їзду по дорозі м'якшою.

Під капотом розташований електромотор потужністю 3,4 к.с. Він живиться від невеликої акумуляторної батареї та може проїхати близько 150 км на одному заряді.

Майстер використовує оригінальні креслення пікапа Ford F-150 Raptor, щоб точно відтворити його з дерева. За допомогою бензопили він обрізає зайву деревину, а потім надає правильної форми деталям, використовуючи шліфувальну машину.

Автомобіль отримав інтер'єр у стилі оригінального пікапа та робочу світлотехніку. Для захисту деревини майстер наносить три шари фарби.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація