Пікап Toyota подолав 1,8 мільйона кілометрів без серйозних несправностей

Пікап Toyota подолав 1,8 мільйона кілометрів без серйозних несправностей

02 грудня 2022
1

У США виявили феноменально надійну Toyota Tacoma 2008 року. Пікап проїхав близько 1,8 мільйонів кілометрів без серйозних несправностей. Про це пише сайт The Drive.

На одометрі автомобіля застигла цифра 999 999 миль (1,6 млн. км). Власник його не обнуляв, але тепер користується бортовим комп'ютером для розрахунку пробігу. Він зазначив, що насправді пробіг більше, ніж вказано на одометрі. Він становить 1,1 млн миль (1,77 млн. км).

Пікап Toyota Tacoma експлуатується в Аризоні і останні 10 років обслуговувався на тому самому СТО. Йому регулярно змінювали мастило та фільтри кожні 8000 км.

Переважно ремонт Toyota Tacoma зводився до заміни розхідників у двигуні та ходовій. Втім, все ж таки довелося двічі позапланово поміняти ланцюг ГРМ і встановити новий генератор. Власник купував винятково оригінальні запчастини.

На кузові Toyota Tacoma, звичайно, види сліди активної експлуатації, проте до технічної «начинки» авто претензій немає. Воно жодного разу не підвело в дорозі, а його 2,7-літровий 159-сильний бензиновий двигун та 5-ступінчаста механічна КПП перебувають у чудовому стані.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Отже протягом 14 років автівка долала 350 км на день, отже це повинен бути міжміський пробіг. А навіщо тоді було міняти мастило кожні 8000км? Бензин у США якісний. Мабуть завсідник oil club forums.

+1-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація