Платформи Stellantis зайняли чверть у виробництві заводу «Техкомплект» у 2023 році

Платформи Stellantis зайняли чверть у виробництві заводу «Техкомплект» у 2023 році

25 лютого 2024
0

Як повідомила прес-служба заводу спецтехніки «Техкомплект», автівки PEUGEOT, CITROEN, OPEL та FIAT зайняли 25% загального обсягу транспорту, на якому було виконано спецавтомобілі у 2023 році.

Шасі автомобілів концерну Stellantis стали зручними та звичними для комунальних підприємств, енергетиків та нафтовиків, тому цей відсоток відображає зростання популярності цих брендів на українському ринку.

Цікаво, що за минулий рік «Техкомплект» реалізував сотні різноманітних спецавтомобілів, які було адаптовано під потреби замовників.

Український бізнес, комунальне господарство та енергетика переходить на якісно іншу техніку і автівки PEUGEOT, CITROEN, FIAT стають наймасовішими у автогосподарствах.

Окрім прямих поставок, наш партнер та дилер відомих брендів французького, німецького та італійського автопрому гарантує можливість безпроблемного обслуговування автотехніки на базі Сітроен, Пежо, Опель, Фіат в авторизованих сервісних центрах, яких у нашій країні понад 50!

До того ж ці автобренди завжди готові запропонувати повнопривідні аналоги, якщо планується використовувати спецтехніку в умовах бездоріжжя.

Джерело: AUTO-Consulting

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація