Plug-in гібрид DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 вже в Україні

Plug-in гібрид DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 вже в Україні

23 грудня 2020
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

DS Automobiles запускає в Україні продажі кросовера DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 - перший Plug-in гібрид Бренду! Новий кросовер готовий запропонувати не тільки оригінальний дизайн і розкішний салон, але також найсучасніші технології в області силового агрегату, результатом чого є висока потужність в 300 к.с., повний привід, мінімальні витрати.

Автомобіль DS 7 Crossback справедливо є одним з флагманів Бренду: він очолює лінійку кросоверів, пропонує інноваційні рішення в дизайні і оснащенні, забезпечує хороший комфорт для водія і пасажирів під час поїздки навіть по розбитим дорогам. Дебют версії DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 відкриває новий розділ в історії бренду в цілому і даної моделі зокрема: це перший представник лінійки E-TENSE, яка включає в себе електрифіковані автомобілі DS Automobiles. Кросовер DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 в Україні буде представлений тільки в одній, але самій максимальній версії Grand Chic.

Таким чином, автомобіль DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 - це флагман в третьому ступені: флагманська модель кроссовера, передова інноваційна техніка, максимальна комплектація. І кожен пункт в даному твердженні гідний окремої уваги.

ФЛАГМАН DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4х4: ОРИГІНАЛЬНИЙ ДИЗАЙН, РОЗКІШНИЙ САЛОН

Кросовер DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 успадковує оригінальний і впізнаваний стиль моделі DS 7 Crossback. Об'ємна решітка радіатора прикрашена хромованими вставками DS Wings. Характерні фари DS ACTIVE LED VISION оснащені обертовими модулями - захоплююче видовище ні з чим не сплутати! Хромована обробка дверей підкреслює «арку» даху, а розвинені і «м'язисті» крила ніби спираються на розкішні 19-дюймові колісні диски з шліфованою обробкою. Задня частина кросовера виділяється характерними ліхтарями 3D LED з ромбоподібним декором. Будь-яка версія кросовера DS 7 Crossback виглядає монументально і впізнавано, автомобіль ніби створює свій власний дизайнерський характер. Тому модифікація DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 не руйнує цілісний образ моделі DS 7 Crossback, але доповнює його важливими деталями: люк для зарядки, логотип «E-TENSE», колісні диски LONDON. Це як важливі акценти і тонкі натяки - лише для досвідчених цінителів.

Інтер'єр автомобіля DS 7 Crossback в будь-якому виконанні виглядає розкішно і престижно. Навколо водія створений окремий кокпіт на чолі з цифровим кластером приладової панелі, побудованої на основі 12,3-дюймового дисплея. Масивна центральна консоль працює на відчуття затишку і захищеності. А справжньою окрасою інтер'єру є годинник-хронограф B.R.M. 180, які обертаються при кожному запуску або зупинці двигуна. На окрему увагу заслуговує яскравий, контрастний, повноформатний сенсорний 12-дюймовий дисплей, який дозволяє управляти різними функціями автомобіля. У тому числі - і функціями Plug-in гібридної системи: контроль за витратою енергії і палива, планування часу зарядки, управління залишком запасу ходу на електротязі. Крім того, гібридна версія моделі також відрізняється оригінальним логотипом «Е» на селекторі АКПП і власною графікою на РК-дисплеї приладової панелі. Таким чином, як і з зовнішнім дизайном, в салоні Plug-in гібрид DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 не руйнує основний стиль моделі, але додає свої оригінальні нюанси. Справжній флагман, який продовжує лінію вишуканої розкоші основної моделі - але відрізняється лише деталями, які оцінять знавці!

ФЛАГМАН DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4х4: ІННОВАЦІЙНИЙ PLUG-IN ГІБРИД

На відміну від зовнішності і салону, внутрішні зміни гібрида DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 є радикальними. Автомобіль побудований за концепцією гібрида: сьогодні подібна технологія є однією з найбільш інноваційних в автомобільному світі. Адже фактично в одному автомобілі об'єдналися дві стихії - потужний бензиновий двигун внутрішнього згоряння і електромотори з тяговим акумулятором, який можна заряджати від зовнішнього джерела живлення. В результаті Plug-in гібрид DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 дозволяє пересуватися тільки на електротязі, або ж з використанням бензинового двигуна, або комбінуючи різні мотори - так досягається максимальна потужність в 300 к.с. і реалізується привід 4х4.

Plug-in гібрид DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 оснащений силовою установкою типу 1.6 PHEV 300 е-АКПП-8 13,2 кВтг, яка включає в себе: бензиновий 1,6-літровий турбодвигун, два електромотора (окремо для обертання передніх і задніх коліс), 8-ступінчасту автоматичну коробку перемикання передач (адаптовану для роботи з електромотором), а також тяговий акумулятор. Потужність бензинового двигуна становить 200 к.с., але якщо додати до цього потужність переднього і заднього електромотора, які можуть працювати разом або окремо, то сумарна потужність гібрида складе 300 к.с. при моменті, що крутить 520 Нм. Завдяки настільки вражаючим показниками, Plug-in гібрид DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 здатний розганятися до 100 км/год всього за 5,9 с і досягати максимальної швидкості 235 км/год.

При цьому нормативна витрата палива в гібридному режимі складає лише 1,5 л на 100 км. Адже якщо періодично заряджати тяговий акумулятор з номінальною ємністю 13,2 кВтг, то відстані до 50 км можна проїжджати і зовсім без використання бензину, а тільки на електротязі. Завдяки наявності вбудованого зарядного пристрою потужністю 7,4 кВт, для повної зарядки тягового акумулятора потрібно менше двох годин. Plug-in гібрид DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 потребує лише 1 годину 45 хвилин для повної зарядки тягового акумулятора (0-100%) при використанні спеціального зарядного пристрою з допустимою силою струму 32А. Також батарея заряджається під час руху - завдяки фірмовій системі рекуперації, де був впроваджений досвід в ході гонок Formula E, де бере участь Бренд DS Automobiles. Таким чином, Plug-in гібрид DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 знову підкреслює свій статус флагмана: максимальна потужність і динаміка, мінімальна витрата палива, повний привід - все завдяки інноваційній техніці.

ФЛАГМАН DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4Х4: МАКСИМАЛЬНАЯ КОМПЛЕКТАЦИЯ, УНІКАЛЬНЕ ОСНАЩЕННЯ

Plug-in гібрид DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 доступний для українських покупців в комплектації Grand Chic. Дана комплектація є максимальною для моделі: активна підвіска DS Active Scan Suspension зі скануванням і підстроюванням під характер дорожнього покриття, система зміни їздових режимів їзди DS SENSORIAL DRIVE, бічні вікна з подвійним ламінування для кращої звукоізоляції, асистент автоматичного паркування DS PARK PILOT, круговий огляд, підігрів і вентиляція сидінь, функція масажу спини, обробка салону DS Inspiration OPERA (натуральна чорна преміум-шкіра, логотипи OPERA), повністю світлодіодні основні фари DS ACTIVE LED VISION і протитуманні фари з функцією «Corner light», тд. Ціна DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 в Україні – від 1 859 900 грн.

В якості опції, для кросовера DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 доступні: асистент нічного бачення DS NIGHT VISION, аудіосистема класу HiFi FOCAL ELECTRA, пакет «Безпека» (адаптивний круїз-контроль, активний контроль рядності, адаптивний дальнє світло, тд.) , двоскладовий панорамний дах-люк. Таким чином, можна констатувати, що в своєму оснащенні гібридний кросовера DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 знову підтверджує статус флагмана.

Кросовер DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 – це ідеальне рішення для тих покупців, хто вибирає для себе максимум і не згоден на компроміси. Це автомобіль для вас! Вже зараз, у вас є унікальна можливість першим спробувати новинку на тесті у найближчого дилера Бренду.

Рекомендуем посмотреть подробный обзор DS7 Crossback в исполеннии E-Tense (2021) от команды InfoCar:

Джерело: Dsautomobiles.ua

Обговорення новини

lahm  

около 2млн гривен? И потом еще и фиг продашь....

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація