Почали випускати комплекти для переобладнання авто з ДВЗ на електромобілі

Почали випускати комплекти для переобладнання авто з ДВЗ на електромобілі

02 грудня 2022
1

Британська компанія Electrogenic пропонує послугу перетворення автомобілів із класичним двигуном внутрішнього згоряння на електрокари.

Компанія Electogenic відома своїми перетвореннями класичних автомобілів на сучасні електрокари. Вона розробила інноваційні електричні комплекти для автомобілів із ДВЗ. Наразі переобладнання за допомогою такого пакету від Electrogenic доступне для таких машин, як Jaguar E-Type, Land Rover Defender, класичного Porsche 911 та Triumph Stag.

Для кожної з цих автівок є кілька варіантів комплектів із різними характеристиками акумуляторів та електромоторів. Наприклад, для Land Rover Defender британці випустили відразу три комплекти переобладнання з електромоторами потужністю від 161 до 201 к.с., і акумуляторами різної ємності, що відрізняються між собою запасом ходу. Також замовник може вибирати між трьома режимами водіння, включаючи «еко» і «спорт».

Цікаво, що подібні перетворення повністю оборотні - за бажання можна піти «від зворотного» і зробити з електрокара звичайне авто.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Andriy86  

Треба розробити комплекти з не дорогими трошки бу двигунами від якогось Логана чи Дастера для встановлення у старі Ліфи.

+1-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація