Почалися демонстраційні покази інноваційного електричного фургона Proxima

Почалися демонстраційні покази інноваційного електричного фургона Proxima

26 липня 2022
0

Американські компанії EAVX, Morgan Olson і REE Automotive проводять цього тижня перші живі демонстрації повністю автоматизованого электричного розвізного фургона Proxima Powered by REE. Він належить до 5-го класу з 8 за американською класифікацією вантажівок. Поєднання передового кузова Proxima і плоского модульного шасі P7 REE з технологією x-by-wire забезпечує ряд важливих переваг.

Почнемо з поліпшеної аеродинаміки - вдалося домогтися скорочення лобового опору майже на 60%. Функціональність приводу, рульового управління і гальмування по проводах усуває механічні перешкоди, знижує турбулентність під підлогою і забезпечує кращу плавність ходу. Машина має оптимальний розподіл ваги по осях 50:50.

Інтелектуальна цифрова інфраструктура від EAVX дозволяє всім підключеним системам в автомобілі обмінюватися інформацією і допомагати водієві. Proxima також може похвалитися відмінною оглядовістю і мінімальним радіусом розвороту, що полегшує експлуатацію в напруженому міському трафіку. Також до переваг слід віднести швидкість ремонту і знижену загальну вартість володіння.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація