Подолавши важливий рубіж: HAVAL увійшов в ТОП-20 найбільш продаваних автомобільних брендів в Україні

06 вересня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Сприяючи розвитку ексклюзивних інтелектуальних подорожей та впроваджуючи інноваційні рішення у серійне виробництво автомобілів, міжнародний SUV-бренд HAVAL впевнено наближається до своєї стратегічної мети – увійти в ТОП-10 найпопулярніших автомобільних брендів в Україні. Згідно із даними AUTO-Consulting, по результатам продажів у серпні 2021 року марка HAVAL подолала важливий рубіж та увійшла в ТОП-20 найбільш продаваних автомобільних брендів в Україні, зайнявши 18-ту позицію в рейтингу та продемонструвавши зростання +39,19% у порівнянні з попереднім місяцем. Компанія-імпортер наголошує, що саме завдяки високотехнологічній моделі HAVAL H6, якій в цьому році виповнюється 10 років, популярність бренду HAVAL в Україні стрімко набирає обертів та забезпечує досягнення високих результатів.

«HAVAL H6 – це беззаперечний лідер продажів модельного ряду HAVAL, як в Україні, так і у міжнародному масштабі. Ми впевнені, що поява нового покоління Н6 позитивно вплине на попит також інших моделей бренду та в найближчому майбутньому обсяги продажів автомобілів HAVAL в Україні будуть збільшені як мінімум вдвічі. – розповідає Борис Ткаленко, директор компанії-імпортера автомобілів бренду HAVAL та Great Wall в Україні. Споживачі обирають Н6 в першу чергу завдяки інтелектуальним технологіям та потужній продуктивності. Створений із відданістю та професійною спеціалізацією, Н6 народжений бути бестселером та є висококласним автомобілем від природи.»

Джерело даних: AUTO-Consulting

Перше покоління інтелектуального SUV з’явилось в 2011 році. За 10 років HAVAL Н6 пройшов ітерацію трьох поколінь, став вибором 3,5 млн. користувачів по всьому світу та увійшов в ТОП-10 найбільш продаваних SUV у світі. Модель стала справжнім «національним легендарним автомобілем», який спричинив історичний вплив на автомобільному ринку Китаю, зберігаючи звання чемпіону продажів в сегменті SUV протягом багатьох років.

Завдяки оновленню рівня безпеки та смарт-конфігурації, Н6 третього покоління сприяє глобалізації бренду та очолює нову еру інтелектуальних SUV. Повністю вдосконалений, H6 третього покоління успадкував найкращі якості двох попередніх генерацій. З точки зору дизайну, модель отримала нову зовнішність завдяки естетичній концепції «Східний футуризм», в якій гармонійно поєднано традиції східної філософії та відчуття футуристичних технологій.

Побудований на базі новітньої модульної інтелектуальної платформи L.E.M.O.N., Н6 третього покоління демонструє новий рівень інтелектуальності та продуктивності. Головна особливість Н6 – це смарт-конфігурація і в залежності від комплектації модель оснащується інтелектуальним кольоровим проекційним дисплеєм HUD, повністю автоматичною системою допомоги при паркуванні, системою екстреного гальмування (AEB) в різних сценаріях водіння та іншими сучасними технологіями.

Більш висока конкурентоспроможність моделі досягається завдяки застосуванню оновленого 2.0л. бензинового двигуна GDIT (204 к.с.), 7-ступеневої трансмісії DCT другого покоління та оновленої системи шасі, яка характеризується покращеною керованістю та стабільністю. Окрім високої продуктивності, платформа L.E.M.O.N. також посприяла зниженню ваги кузова автомобіля на 100 кг, що дозволило покращити паливну ефективність на 14,5%.

Фокусуючись на технологіях, Н6 третього покоління очолює нову еру інтелектуальних позашляховиків та робить життя користувачів по всьому світу більш комфортним та безпечним завдяки реалізації автономного водіння рівня L2. Переконайтеся самі, цей автомобіль дійсно пропонує більше можливостей за відносно сприйнятою ціною, тому і користується високим попитом у світі. Детальну інформацію про переваги Н6 третього покоління Ви знайдете на сайті haval-ukraine.com або у дилера HAVAL у Вашому регіоні.

«Нова енергія України» «Нова енергія України»

Автосалон «Нова енергія України» – офіційний дилер автомобільних марок HAVAL і Great Wall в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Нова енергія України

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація