Подовжений Suzuki Jimny представлять незабаром

Подовжений Suzuki Jimny представлять незабаром

04 жовтня 2022
1

Про те, що Suzuki готує подовжену версію позашляховика Jimny, стало відомо більше року тому. За цей час у мережі з'явилося чимало інформації про майбутню новинку. Також постаралися і фотошпигуни, яким вдалося зробити знімки прототипів моделі.

Новинку планували презентувати наприкінці цього року, але тепер у компанії заявили, що дебют відбудеться у січні 2023-го. Виробництво позашляховика із приставкою Long у назві налагодять на новому заводі марки в Індії. Спочатку модель пропонуватиметься на ринках Японії та Індії. Пізніше вона стане глобальною.

Судячи з шпигунських фото, п'ятидверний Jimny залишиться впізнаваним. Його колісна база збільшиться на 300 мм, а загальна габаритна довжина складе 3850 мм. Крім додаткової пари дверей, новинка отримає збільшеніу решітку радіатора з вертикальними ламелями і новий масивний бампер.

У рух подовжений позашляховик наводитиме 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 102 к.с. Також запропонують гібридну версію на основі цього агрегату. Її віддача буде не менше 130 к.с. В Індії буде доступний варіант з турбодизельним двигуном об'ємом 1,4 літра на 140 к.с. Привід - задній чи повний.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

avtoman  

Чудова новина і дизель в нас не помішав би.

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація