Показано «поліцейський» Chevrolet Blazer EV

Показано «поліцейський» Chevrolet Blazer EV

20 липня 2022
0

Концерн General Motors презентував одразу кілька версій нового кросовера Chevrolet Blazer EV. Серед них поліцейський Blazer EV PPV (Police Pursuit Vehicle). Для переслідування злочинців підготували повноприводну топову версію кросовера Blazer SS (Super Sport) із двома електродвигунами сукупною віддачею 565 к.с. і 879 Нм крутильного моменту. Час прискорення від 0 до 96 км/год - менше 4,0 секунд. Заявлений запас ходу - 467 км. Із конвеєра такий кросовер комплектується проєкційним дисплеєм, асистентом водіння Super Cruise і 22-дюймовими колісними дисками.

Поліцейська версія відрізняється від базового Blazer SS спеціальної лівреєю і наявністю проблискових маячків і гучномовця. Також автомобіль переслідування отримав таран. У салоні обладнали місце для зберігання спеціального спорядження.

Як зазначається, поліцейський Chevrolet Blazer EV зберіг всі переваги донорського автомобіля, зокрема гальма Brembo і найбільш ємну батарею. Водночас він може бути як повно-, так і задньоприводним.

На ринку США звичайний Chevrolet BlazerSuper Sport з'явиться в 2023 році. Мінімальний цінник електрокросовера становитиме 65 995 доларів. Початок поставок поліцейської версії заплановано на перший квартал 2024 року. Виробництво електричних кросоверів усіх модифікацій налагодять на заводі концерну в Мексиці. Там же випускають паливну версію моделі.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація