Polestar готує доопрацьовану версію лімітованого електрокара BST Edition 270

Polestar готує доопрацьовану версію лімітованого електрокара BST Edition 270

21 березня 2023
0

Влітку 2022 року компанія Polestar представила лімітовану версію ліфтбека Polestar 2 - виконання BST Edition 270 було зроблено обмеженим тиражем для Європи, Північної Америки та Китаю. А через півроку модель, схоже, чекає на оновлення - саме на апгрейд «зарядженого» електромобіля натякають тизери, опубліковані шведським автовиробником у соціальних мережах. Офіційна прем'єра новинки відбудеться вже у березні. На сторінці бренду у Twitter з'явилася фотографія із фрагментом моделі.

Судячи з колісного диска, що приховує потужний гальмівний механізм, і «взутий» у шину Pirelli P Zero, які були відмінними рисами версії BST Edition 270, Polestar натякає на прем'єру більш потужної моделі. Технічні характеристики не розкриваються. 

Нагадаємо, за основу попереднього варіанта «зарядженого» електрокара було взято Polestar 2 у версії Long Range Dual з двома електромоторами та батарей ємністю 78 кіловат-годин. Потужність його силової установки збільшена з 300 кВт (406 сил) та 660 Нм моменту до 350 кВт (476 сил) та 680 Нм, причому зроблено це за допомогою прошивки з опціонального пакета Performance.

На машині з'явилися амортизатори Ohlins з роздільними регулюваннями стиснення та відбою, жорсткіші пружини, 21-дюймові колеса з розробленими спеціально для моделі шинами Pirelli P Zero Підвіска занижена на 25 міліметрів, між передніми стійками з’явилася розпірка, а гальма Brem.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація