Поліцейський Toyota Land Cruiser прикрасили емблемою Імператора Японії

Поліцейський Toyota Land Cruiser прикрасили емблемою Імператора Японії

23 лютого 2024
0

У багатьох країнах Toyota Land Cruiser використовується поліцейськими під час виконання службових обов'язків. Японія - одна з таких країн. У префектурі Сага на острові Кюсю як патрульний автомобіль використовується спеціально обладнаний позашляховик серії J100. Ця серія випускалася з початку 1998 року до середини 2007 року. На поліцейський автомобіль перетворили оновлену версію моделі.

Патрульний Land Cruiser отримав типову чорно-білу ліврею. У передньому бампері встановлені додаткові фари, на даху - проблискові вогні. Але є й особливість - золота хризантема поверх традиційного логотипу бренду на радіаторній решітці. Це Імператорська печатка Японії - японський мон (емблема), що використовується Імператором Японії та членами Імператорської сім'ї.

Салон позашляховика оснащений стандартною поліцейською радіостанцією та засобами зв'язку. Також є кнопки керування сиреною та освітленням. Перед пасажирським сидінням розташований вогнегасник. На передній панелі з боку пасажира передбачена розетка для зарядки прожектора, а до бардачка прикріплений невеликий ніж для зрізання гілок дерев. На спинках передніх сидінь - два складні столики. У багажному відділенні є все необхідне на випадок аварії: ліхтарі, дорожні конуси, лічильник кроків та ємність з нейтралізуючим засобом на випадок розливу палива чи мастила.

Під капотом у «поліцейського» Toyota Land Cruiser 4,7-літровий мотор V8 потужністю 235 к.с. та максимальнім крутним моментом 434 Нм. Як кажуть у компанії, він зможе служити у туристичних районах протягом усього року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація