Поліція США визнала свою безпорадність по кількості угонів автомобілів

Поліція США визнала свою безпорадність по кількості угонів автомобілів

04 листопада 2023
0

Поліція Вашингтона, округ Колумбія, визнала, що не може зменшити кількість угонів автомобілів, тому у якості тимчасового рішення проблеми вирішила роздавати власникам авто цифрові мітки AirTag від Apple.

Мітки Apple будуть застосовуватись, як засоби боротьби зі зростанням кількості крадіжок автомобілів в Америці. Цього разу мер Вашингтона та виконуючий обов'язки начальника поліції вирішили передати жителям певних районів пристрої відстеження безкоштовно, намагаючись допомогти у пошуку викрадених автомобілів.

Таким чином округ наслідує прецедент, створений мером Нью-Йорка, який у квітні запропонував жителям Нью-Йорка 500 безкоштовних AirTag, намагаючись приборкати угони авто. У Вашингтоні, округ Колумбія, пристрої будуть роздані мешканцям на трьох заходах протягом наступних місяців, хоча поліція ще не підтвердила, скільки всього пристроїв вони планують роздати.

Щоб отримати безкоштовний AirTag, який продається приблизно за 30 доларів, учасники заходу повинні будуть надати підтвердження місця проживання. Як тільки вони підтвердять, що живуть у конкретному криміногенному районі, жителі отримають безкоштовний AirTag. У поліції додають, що вони не зможуть отримати доступ до місцезнаходження мітки, якщо власник не поділиться нею з ними під час розслідування.

Виконувач обов'язків начальника поліції Вашингтона, округ Колумбія, Памела Сміт визнає, що AirTag від Apple не допоможуть запобігти викраденню автомобіля. Однак вона стверджує, що це не тільки допоможе поліції у подальшому знайти транспортний засіб, але й допоможе запобігти новим крадіжкам.

«Нам відомо, що особи, залучені до такого роду злочинної діяльності, часто скоюють кілька злочинів, і один арешт може допомогти закрити кілька справ», - сказала Сміт.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація