Porsche 911 Turbo 2025-го модельного року показали з усіх боків

Porsche 911 Turbo 2025-го модельного року показали з усіх боків

23 січня 2024
0

Новий флагманський Porsche 911 Turbo буде представлено цього року як модель 2025 року, а поки що фотошпигуни сфотографували автомобіль, який проходить випробування.

Попередні прототипи 911 Turbo, які потрапили на фото, мали такий самий бампер, як і стара модель. Однак цей автомобіль оснащено безліччю нових деталей.

Найочевиднішим є бампер з оновленими повітрозабірниками, які здаються трохи більшими, ніж у нинішнього автомобіля. Кожен із цих повітрозабірників має три горизонтальні планки, а за ними ховаються вертикальні планки, які можна відкривати або закривати за потребою.

Крім того, Porsche оснастила автомобіль новітніми матричними світлодіодними фарами, які мають дещо інші денні ходові вогні, ніж поточна модель. Можливо, остаточна форма бампера ще зміниться.

Декілька змін у дизайні торкнулося і задньої частини автомобіля. Найбільш очевидним є переміщення вихлопних труб до зовнішніх країв бампера, що дало місце Porsche для установки дифузора більшого розміру. Дизайнери Porsche також змінили світлодіодні задні ліхтарі.

Очікуються деякі суттєві зміни під капотом, зокрема поява гібридів у лінійці. Очікується, що невеликий електродвигун та акумуляторна батарея доповнять оновлену 3,8-літрову опозитну «шістку» з подвійним турбонаддувом.

Джерело: iXBT.com
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація