Porsche готує новий гібридний кабріолет 911 Turbo S

Porsche готує новий гібридний кабріолет 911 Turbo S

23 липня 2024
0

Німецька компанія Porsche планує розширити сімейство 911. Новим членом сім'ї стане гібридний кабріолет Turbo S, прототипи якого помітили на тестах.

Цього року Porsche провів плановий рестайлінг легендарної моделі 911. У найближчому майбутньому рейсталінгу піддасться версія Turbo. Невтомні фотошпигуни помітили на тестах на Нюрбургринзі та його околицях 911 Turbo S Cabriolet. Незважаючи на захисний камуфляж видно, що оновлений кабріолет отримає активні повітряні заслінки і більш агресивний передній спліттер. Пакет SportDesign охоплює передній спойлер із бічними плавниками, розширені бічні спідниці, унікальну задню панель, спортивну вихлопну систему і регульоване заднє антикрило.

Автомобіль отримає доопрацьовану світлотехніку, диски нового дизайну і переналаштовану підвіску. У салоні очікується нова цифрова панель приладів з 12,6-дюймовим екраном, глибшою інтеграцією Apple CarPlay і підтримкою потокового відео.

Очікується, що гібридний силовий агрегат новинка успадкує від 911 GTS Hybrid. Він оснащений нещодавно розробленим 3,6-літровим опозитним двигуном, турбонагнітачем з електричним приводом, високовольтною акумуляторною батареєю і 8-ступінчастим «роботом» PDK та вбудованим електродвигуном. Останній розвиває потужність до 40 кВт/54 к.с. і має крутний момент 149 Нм. Це дає автомобілю сумарну потужність 398 кВт/541 к.с. і 608 Нм. З огляду на те, що 911 Turbo S наразі видає потужність 478 кВт/650 к.с., надбавка 40 кВт/54 к.с. дасть змогу підвищити віддачу силового агрегату до 518 кВт/704 к.с. Якими будуть реальні характеристики новинки стане відомо ближче до кінця року.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація