Porsche несподівано відклала дебют нового Macan

Porsche несподівано відклала дебют нового Macan

15 жовтня 2022
0

Презентація Porsche Macan другого покоління відкладається - кросовер з'явиться не раніше 2024 року. Інформацію про затримку із виведенням на ринок моделі офіційно підтвердили представники Porsche британському виданню Autocar.

Новий Porsche Macan мали представити у 2023 році. Однак затримки з розробкою програмного забезпечення E3 1.2 не дозволяють випустити електричний кросовер вчасно - його дебют відкласти на рік.

Концерн Volkswagen вже давно має проблеми з програмним забезпеченням для електричних моделей, яке розробляє підрозділ Cariad. Раніше з цієї причини відклали презентацію першого електромобіля Bentley - вона відбудеться 2026 року. Не виключено, що електрокари Porsche 718 Boxster та Cayman також представлять пізніше, ніж планувалося.

Також саме через повільну розробку ПЗ пішов у відставку керівник Volkswagen Group Герберт Дісс. На його місце призначено колишнього керівника Порше Олівера Блюма.

Нагадаємо, що кросовер Porsche Macan другого покоління стане електричним і буде конкурентом Tesla Model Y. Його неодноразово фотографували на випробуваннях і за знімками видно, що дизайн авто стане стрімкішим.

Електромобіль Porsche Macan будують на новітній платформі РРЕ. Він матиме запас ходу і буде помітно потужнішим за попередника. До речі, бензиновий Macan ще залишиться у виробництві і певнпий час його випускатимуть паралельно з електричним наступником.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація