Porsche оновить усі куплені Taycan

Porsche оновить усі куплені Taycan

24 липня 2022
0

Компанія Porsche оголосила про масштабні оновлення, які отримають електрокари Taycan у зв'язку зі зміною модельного року. Новий функціонал стане доступним усім власникам незалежно від покоління та типу кузова. Після перепрошивки буде модернізовано мультимедійну та навігаційну систему, зміняться налаштування силової установки, а також додадуться нові опції. 

У процесі прошивки мультимедійна система Taycan отримає оновлений інтерфейс, доопрацьований голосовий помічник і покращений асистент для паркування. В автомобілі, випущені до лютого 2022 року, інтегрують музичний сервіс Spotify, а для власників смартфонів на Android стане доступне бездротове підключення. Навігація зможе відображати інформацію про потужність найближчих станцій зарядки, щоб водії могли швидше знайти «швидкісні» комплекси.

Двомоторні Taycan отримають можливість відключати передній агрегат при плавній їзді в режимах Normal і Range. Окрім того, оновлення оптимізує роботу системи рекуперації енергії. Все це дозволить збільшити запас ходу. Модернізація також торкнеться системи терморегуляції батарей, які зможуть швидше поповнювати запас енергії, особливо у холодному кліматі.

Ще одним бонусом стане можливість розблокування дверей та кришки багажника без ключа. Усі оновлення будуть безкоштовні для власників електрокарів. Щоб оновити прошивку, знадобиться відвідати дилерські центри Porsche.

Джерело: Porsche

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація