Porsche показала прототип надпотужного електричного суперкара

Porsche показала прототип надпотужного електричного суперкара

10 червня 2023
0

Porsche презентували концепт-кар Mission X. Модель присвячена 75-річчю компанії і є провісником першого повністю електричного суперкара марки. Подробиці новинки розкрили на офіційному сайті Porsche.

Серійний Porsche Mission X стане наступником знаменитих моделей 918 Spyder та Carrera GT. В обтічного карбонового купе класичні пропорції суперкара зі зрушеним вперед салоном. Двері піднімаються нагору, а дах є прозорим. Розробники стверджують, що інноваційна аеродинаміка купе забезпечує більшу притискну силу.

Новий Porsche Mission X трохи компактніший за своїх попередників - 4596 мм у довжину, 1999 мм у ширину і 1199 мм у висоту при колісній базі 2728 мм.

В оздобленні салону поєднуються шкіра та карбон. Всередині сучасний віртуальний щиток приладів поєднується із хронометром у старовинному стилі.

Показники Porsche Mission X не розкривають. Відомо, що за кожен кілограм його маси припадає по 1 к.с., тобто потужність 900-вольтної силової установки становитиме не менше 1500 к.с. Крім того, автори стверджують, що суперкар поб'є рекорд кола на автодромі Нюрбургринг.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація