Porsche показала унікальний «Macan для опери» у Лейпцигу

Porsche показала унікальний «Macan для опери» у Лейпцигу

03 вересня 2022
0

Дев'ять років поспіль марка Porsche виступає партнером балу у Лейпцизькій опері і у 2022 році німецький автовиробник вирішив надати одну зі своїх моделей для аукціону. Як лот було обрано компактний кросовер Porsche Macan, причому у спеціальному оформленні - унікальний автомобіль буде розіграний на благодійному аукціоні «Лейпциг допомагає дітям», а виручені від продажу кошти направлять на допомогу в реалізації соціальних проектів для дітей Лейпцига.

Головною особливістю автомобіля став колір кузова. Кросовер пофарбований в яскраво-жовтий колір Signal Yellow, який на палітрі Porsche знаходиться з 1970-х років, але на моделі Macan зустрічається дуже рідко.

Відтінок був обраний на честь спорткара 911 Carrera RS 2.7 - автомобіль 1973 є частиною кафе у фірмовому Porsche Experience Center в Лейпцигу. Крім яскравого кузова, автомобіль відрізняється накладками на пороги в салоні.

На одній написано «Leipziger Opernball 2022», на іншій - «20 Years of Porsche Leipzig». Про інші доробки кросовера не повідомляється. Власника машини визначать у ході розіграшу серед усіх, хто купив квитки на бал у Лейпцизькій опері.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація