Porsche показав перші прототипи електричних кросоверів Cayenne

Porsche показав перші прототипи електричних кросоверів Cayenne

26 липня 2024
0

Німецький автовиробник активно готується до презентації електричних кросоверів Porsche Cayenne. Компанія показала, як перші прототипи Cayenne Electric проходять випробування.

«Cayenne завжди визначав спортивний автомобіль у своєму сегменті. У середині десятиліття четверте покоління встановить стандарти в сегменті як електричний SUV», - зазначив генеральний директор Porsche Олівер Блюм.

Очікується, що Cayenne Electric зіграє велику роль у переході Porsche на електротягу. Новий електричний кросовер від Porsche буде побудований на платформі PPE. У Porsche заявили, що платформа дозволяє інтегрувати новітні технології для швидкої зарядки, контролю шасі тощо.

«Ми збираємося використати потенціал електрифікації, щоб вивести Cayenne на абсолютно новий рівень кількома способами», - пояснив Міхаель Штайнер, член виконавчої ради з досліджень і розробок у Porsche AG.

У компанії не приховують, що перші прототипи Cayenne Electric покинули завод Porsche і відправились на тестування.

«Тестування в реальних умовах вже розпочато. До моменту серійного запуску Cayenne EV проїде кілька мільйонів тестових кілометрів по всьому світу, в тому числі в екстремальних кліматичних умовах», - зазначають у компанії.

При цьому у Porsche стверджують, що для того, щоб новий електромобіль відповідав високим стандартам бренду, необхідні ретельні випробування. Очікується, що Porsche Cayenne Electric офіційно дебютує в 2026 році.

Джерело: Autogeek
Фото: Porsche

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація