Porsche Taycan отримає оновлене «обличчя»

Porsche Taycan отримає оновлене «обличчя»

01 листопада 2022
0

Електричний Porsche Taycan пройде невеликий фейсліфтинг у 2023 році. Він отримає нові більші фари та злегка оновлений бампер. Очікується, що здебільшого екстер'єр та інтер'єр не зазнають змін.

Porsche зазвичай проводить фейсліфтінг своїх автомобілів через чотири роки, а повністю нова модель з'являється через вісім. Taycan вперше надійшов у продаж наприкінці 2019 року, тобто фейсліфтинг має відбутися наприкінці 2023 - на початку 2024 року. Раніше стало відомо, що наступне покоління Taycan з’явиться в 2027 році.

Багато хто очікує, що список комплектацій Taycan залишиться тим самим і після рестайлінгу. Проте є серйозні натяки на нову топову версію. Так, деякий час тому було помічено якийсь прототип Taycan з розвиненими аеродинамічними елементами, який тестували на трасі Нюрбургрінг. Як запевняють деякі інсайдери, цей варіант отримає назву Turbo GT, і позиціонуватиметься на щабель вище актуального Turbo S.

Тож у чому принципова відмінність нової версії? Зважаючи на все, його силова установка складатиметься з трьох електромоторів, що видають понад тисячу кінських сил. Taycan Turbo S і так вважається найшвидшим електромобілем на трасі Нюрбургрінг, проте Turbo GT, безперечно, зможе побити і цей рекорд.

Джерело: AMPERCAR
Фото: InsideEVs

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація