Porsche випустила морозиво у 5-ти фірмових кольорах

Porsche випустила морозиво у 5-ти фірмових кольорах

20 липня 2022
0

Porsche вирішила оригінальним способом нагадати про різноманітність власної палітри для спорткарів, що налічує понад 160 кольорів. На честь Національного дня морозива, який відзначили у США 17 липня, компанія об'єдналася із брендом морозива Pretty Cool Ice Cream. Разом вони вибрали з гами Porsche «їстівні» відтінки, розробили для них відповідні смаки, а на упаковку ескімо помістили знакові моделі німецької марки.

Морозиво випустили у п'яти смаках, для яких взяли готові назви кольорів Porsche: Mint Green, Strawberry Red, Macadamia Metallic, Frozen Berry Metallic, Lime Gold Metallic. Наприклад, Mint Green, на упаковку якого потрапив Porsche 911 964, - це морозиво вершкове з м'ятним печивом і оболонкою з пофарбованого білого шоколаду. Lime Gold Metallic, проілюстрований Porsche 718 Boxster, за смаком нагадує популярний у США лаймовий пай, загорнутий у карамельну оболонку.

В інших смаках використані натуральна полуниця, смажена макадамія та малина. Цікаво, що ескімо зі словом Metallic у назві отримали відповідне сяюче покриття, зрозуміло, зроблене з використанням тільки харчових барвників.

Джерело: Porsche

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація