Porsche влаштувала рекордну подорож з Таїланду до Сінгапуру на електромобілі

Porsche влаштувала рекордну подорож з Таїланду до Сінгапуру на електромобілі

25 липня 2023
0

Porsche влаштувала рекордну подорож з Таїланду до Сінгапуру на Taycan 4S Cross Turismo. Далекі поїздки на електромобілях асоціюються з довгою дорогою та болісними за своєю тривалістю очікуваннями у зарядних терміналів. Але якщо на маршруті є швидкі зарядні станції, а за кермом один одного можуть змінювати кілька людей, то подорож можна перетворити на рекордний марш-кидок. Що й довели журналісти з Південно-Східної Азії, які влаштували поїздку з Таїланду до Сінгапуру на Porsche Taycan 4S Cross Turismo.

Пробіг, який отримав назву Taycan Record Run, був здійснений журналістами Полпатом Салаяканондом із Таїланду, Пан Ю-Джином із Малайзії та Десмондом Чаном із Сінгапуру. Тріо проїхало виснажливим маршрутом протяжністю 1845 кілометрів, змінюючи один одного за кермом і зупиняючись тільки на 25-хвилинні інтервали зарядки.

Це стало можливим завдяки мережі швидких зарядних пристроїв Shell Recharge High Performance Charging (HPC) та унікальній зарядній архітектурі Taycan на 800 вольт. При цьому учасники подорожі мали дотримуватися всіх правил дорожнього руху на маршруті, щоб не скасувати свій рекорд.

Крім того, для чистоти досягнення у екіпажу Taycan Record Run не було жодних переваг з точки зору місць у зарядних станцій - як і звичайні користувачі електромобілів, журналісти могли попередньо бронювати місця на HPC за 60 хвилин до свого прибуття і не більше. У результаті з Таїланду до Сінгапуру на Porsche Taycan 4S Cross Turismo троє журналістів дісталися за 29 годин 15 хвилин, що стало найшвидшою подорожжю цим маршрутом на електромобілі.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація