Porsche з колекції Пола Уокера виставлять на аукціон

Porsche з колекції Пола Уокера виставлять на аукціон

05 серпня 2022
0

На американському аукціоні Mecum у Монтереї в середині серпня серед лотів буде представлено купе Porsche 911 Carrera RS 2.7 з багатої колекції голлівудського кіноактора Пола Уокера. Рідкісний спорткар обійдеться новому власнику в суму не менше $1 млн. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Відомий голлівудський кіноактор Пол Вокер, який трагічно загинув в автокатастрофі у 2013 році, зібрав хорошу колекцію спорткарів різних брендів. Частина вже була з'являлася на аукціонах. Тепер настала черга лимонно-жовтого купе Porsche 911 Carrera RS 2.7 1973 року випуску.

Пропонований на торгах автомобіль досить рідкіснийта ексклюзивний. На момент своєї появи у 1973 році ця модель була найдинамічнішою та найшвидшою німецькою машиною. Автомобіль оснащений 2,7-літровим 6-циліндровим опозитним двигуном потужністю 212 к.с., який дозволяв розігнати купе до швидкості 239 км/год.

Усього компанія випустила 1580 екземплярів купе, при створенні якого фахівці Porsche черпали своє натхнення в образі гоночного боліда 917, який брав участь у знаменитому 24-годинному марафоні в Ле-Мані. Модель першою серед своїх «однокласників» отримала розвинене аеродинамічний обвіс із переднім спойлером і заднім антикрилом. На розгін до першої «сотні» купе потрібно всього 6,3 секунди, що було винятковим досягненням свого часу.

На одометрі машини - 93 774 км. Автомобіль буде запропоновано на торгах на спеціалізованому аукціоні Mecum, який проводитиметься у Монтереї з 18 по 20 серпня. Очікується, що за автомобіль вдасться отримати від 1 до 1,25 млн доларів.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація