Позашляхові Porsche 911 проїхали 11000 км пустелею

Позашляхові Porsche 911 проїхали 11000 км пустелею

26 листопада 2022
0

Пара модифікованих позашляховиків Porsche 911 взяла участь у заїзді пустелею Південної Америки, яке почалося у Перу й закінчилося в аргентинському місті Ушуая. Протягом 39 днів учасники подолали близько 11 тисяч кілометрів. Підготовкою серійних автомобілів до такої непростої подорожі займалися фахівці датської тюнінг-компанії Kalmar Automotive. Вона полягала у модифікації підвіски й трансмісії, встановленні посилених амортизатів, нових коліс та каркасів безпеки у салонах.

Разом з ними до Південної Америки вирушили двоє доопрацьованих датськими майстрами Porsche Cayenne. Автомобілі проїхали через озеро Тітікака, перетнули пустелю Атакама та влаштували тест-драйв на Панамериканському шосе.

Компанія Kalmar Automotive займається доопрацюванням клієнтських автомобілів Porsche. Тюнери підготували на замовлення два Cayenne Kalmar RS та RS-R. Перший обладнали 3,9-літровою «шісткою» потужністю 345 к.с., другий - 4,1-літровим мотором віддачею 400 к.с.

У середині листопада компанія Porsche представила позашляхову модифікацію спорткара 911 - 911 Dakar. Вона присвячена першій перемозі Porsche на ралі Париж-Дакар у 1984 році та появі системи повного приводу на моделі 911. Тираж «дводверки» обмежений 2500 одиницями.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація